Incarca

Telefon - 01234 56789

Caru' cu Scoici

Despre Noi

Loc de poveste, destinație pentru gurmanzi, tărâm magic pentru copii și grădină cu parfum de mare, așa putem descrie cel mai bine universul relaxat pe care l-am creat pentru voi în cadrul restaurantului pescăresc Caru’ cu Scoci.

Amplasat pe malul mării, în stațiunea Venus, la ieșirea înspre Cap Aurora, restaurantul pescăresc Caru’ cu Scoici vă propune un meniu variat inspirat de celebrele bucătării din zona Mediteranei. Preparate din pește și fructe de mare, dar și alte delicii sunt pregătite cu multă pricepere de bucătarii noștri ca să vă încânte gustul de la prânz până târziu în noapte.

Restaurantul pescăresc este amenajat sub forma unei terase aerisite, împânzită cu flori și verdeață, care coboară lin spre plajă. La fiecare vizită pe care ne-o faceți, marea vă ține companie cu briza ei lină și valurile pe care le puteți admira în zare. Vă puteți bucura de momente de relaxare pe plaja noastră privată! Pentru consumație de minimum 25 lei/persoană, șezlongul este gratuit.

Chiar și pentru copii, vizita la Caru’ cu Scoici este una delicioasă! Pentru ei am creat meniuri gustoase și am amenajat un loc de joacă plin de culoare în care timpul se măsoară în râsete, distracție și poftă de joacă.

Savurează-ți momentele de relaxare aproape de mare!